Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
    Не става. Явно ще се кара без индикации на таблото.
    Днес ми се появи стрелката на левия мигач
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
      Днес ми се появи стрелката на левия мигач
      Преди беше писал, че зеленият модул е видимо добре вътре. Обикновено поразиите стават в участъка на платката, който е под пласмасомата основа на клемата и не се виждат на пръв поглед. Трябва да разпоиш клемата от платката и ако отдолу има прекъснали пътечки, да ги възстановиш.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Имам следния въпрос. Из един път ми отказа шалтера на багажника. Поверих самия шалтер - работи, което означава че по веригата се губи. Сега се сещам че не проверих бутона в жабката, но едва ли е там причината.
        Някой с подобен проблем да ме светне?

Comment

• Предполагам ,че имаш нарушена изолация или скъсан проводник в снопа кабели там където излизат от купето и свързват задния капак(багажника)

Comment

• Това, което казва морякът е най-вероятното. И все пак, за да се установи точната причина пробвай дали работи от бутона в жабката. Ако и с него не работи, накарай някой да натиска бутона а ти слушай дали цъка релето за бравата. Намира се в багажника отдясно.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Някой знае ли защо когато натисна бутона за навигацията ми изписва: "Navigation not available"? Отзад в багажника устройството за диска е свързано, но не излиза диска и не светят никакви лампички. Има ли някакъв предпазител някъде? Мисля да извадя ICS-а да видя дали отзад е закачен кабела...
              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от Tempras Покажи съобщение
                Някой знае ли защо когато натисна бутона за навигацията ми изписва: "Navigation not available"? Отзад в багажника устройството за диска е свързано, но не излиза диска и не светят никакви лампички. Има ли някакъв предпазител някъде? Мисля да извадя ICS-а да видя дали отзад е закачен кабела...
                Часовникът на ICS - а можеш ли да го сверяваш? Ако не можеш, вероятно навигацията ти е нормално закачена спрямо буксата и няма изгорял предпазител.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Сверява се без проблеми. Къде е предпазителя?
                  1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Сверява се без проблеми. Къде е предпазителя?
                    Няма отделен предпазител в таблото с предпазителите. Навигацията получава захранване през кабела от ICS-а.
                    Не помня, дали на самата навигация намаше отделен локален предпазител.
                    Трябва да я демонтираш за да видиш дали не се е изключила зелената букса отзад и дали няма предпазител на нея.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Колега казваш че не излиза диска Сигурен ли си че вътре има диск и то за работещ регион Аз си мисля че изписва така защото няма диск в навигацията или тя просто не е включена - зелената букса както те насочи колегата ЕКО
                      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                        Колега казваш че не излиза диска Сигурен ли си че вътре има диск и то за работещ регион Аз си мисля че изписва така защото няма диск в навигацията или тя просто не е включена - зелената букса както те насочи колегата ЕКО
                        Да определено има диск вътре, защото пробвахме с един колега да вкараме диска от неговата и опря. Просто не светят лампичките, никакви признаци на живот. Това ме кара да мисля, че няма захранване. Обаче зелената букса е закачена. Явно няма да мине без сваляне на ICS.

Comment

• А на часовника можеш ли да му местиш минутите при сверяване
                          ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Да определено има диск вътре, защото пробвахме с един колега да вкараме диска от неговата и опря. Просто не светят лампичките, никакви признаци на живот. Това ме кара да мисля, че няма захранване. Обаче зелената букса е закачена. Явно няма да мине без сваляне на ICS.
                            На пин 14 от зелената букса трябва да има +12 V. Премери първо това дали е така преди са гледаш буксите на ICS - а. И разгледай за предпазител по самата кутия на навигацията.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
                              А на часовника можеш ли да му местиш минутите при сверяване
                              Естествено
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• На пин 14 има 12.2V което ме кара да мисля, че кабела влиза в ICS все пак. За съжаление на това устройство не свети нито идикатора CD за диск вътре, нито този за ON - че е включено. Не пожелава и да изплюе диска. Извадих го ръчно - определено е оригинален диск с карта на Рим. Имам чувството, че нещо чегърта вътре когато натисна бутона NAV, но може и да е в CD ченджъра. Мисля да го сменя това CD. Siemens e, кажете от коя година да търся? Колата е 2004г. Да допълня - никога не ми е искал ICS-а след откачане на акумулатора код за навигацията. Само кода на ICS иска.

Comment

Working...
                                X